Over mij

Als mijn geest en hart volledig aanwezig zijn in wat ik doe, heeft mijn leven betekenis.

MEcare is door mij, Inge van der Slik – Drost opgericht.

Achttien jaar werkte ik als adviseur en trainer bij Gooiconsult, een organisatie advies- en trainingsbureau. Tien jaar lang heb ik managers- en directiefuncties vervuld op commercieel gebied, ad interim of direct in de lijn, onder andere bij A. Vogel (homeopathische geneesmiddelen). De mens stond bij mij centraal als sleutel voor een gezond rendement. Mijn uitdaging en voldoening zat hem in het opspeuren en opheffen van organisatieblokkades en in het optimaal ontwikkelen en benutten van de kwaliteiten van mensen.

Na een persoonlijke ziekteperiode waarbij de specialistische, reguliere gezondheidszorg 2 jaar nodig had om een diagnose te stellen, voelde ik het als uitdaging om mijn analytische- en adviesvaardigheden in te zetten voor de individuele gezondheid. In plaats van in organisaties, speur ik nu in het menselijk lichaam waar het blokkeert en waar we het gezamenlijk weer kunnen laten stromen. Daarnaast heb ik als verandermanager een droom om een brug te slaan tussen de reguliere en complementaire natuurlijke gezondheidszorg.

Ik ben zelf door natuurgeneeskunde genezen. Doordat er naar mij gekeken is als mens in zijn geheel en klachten en symptomen die ik had, oorzakelijk in verband gebracht zijn met elkaar. Zomer 2014 heb ik mijn beroepsopleiding afgerond als erkend Natuurgeneeskundig Therapeut. Ik ben gediplomeerd in Medische basiskennis, Psycho Sociale Basiskennis, Bioresonantie, Ontzuring, Lichaamstherapeutische massage, Lymfedrainage, Shiatsu, Natuurlijke voedingsleer, Orthomoleculaire voedingsleer, Bach bloesem therapie en Schüssler Celzouten.

Naast studies in het verleden op het gebied van verandermanagement, coaching, bedrijfskundig management en leiderschap heb ik persoonlijke bewustzijns- en intuïtieve ontwikkelingstrajecten gevolgd en heb ik een certificaat voor numerologie en kaartlegging (o.a. tarot). Ik ben naar zeggen heldervoelend en helderhorend.

MEcare is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en beschikt over alle benodigde Cpion Europese accreditaties. Hierdoor vergoeden de meeste ziektekostenverzekeraars de behandelingen, uiteraard afhankelijk van het (aanvullend) pakket.