Coaching

Iedereen weet wel dat vrede bij jezelf begint. Veel mensen zoeken naar hoe dat moet.

Waarvoor helpt het?

Vele lichamelijke aandoeningen hebben een relatie met de manier van denken. Zo is het niet de eerste keer dat schouderklachten verdwijnen als afscheid genomen wordt van zorgen die op de schouders liggen. Coachen helpt bij het bewust worden van (ziekmakende) gedachten en keuzes. Het helpt deze te ordenen en op eigen waarheid te onderzoeken. Hierdoor kan energie weer vrij stromen en worden mogelijke lichamelijke klachten verlicht.

Wat is het?

Coachen is de ander helpen leren, door te inspireren en te ondersteunen. De coach helpt doelen te verwezenlijken en helpt ontwikkelen. Veelal door te helpen om contact te maken met de eigen binnenwereld. Vaak liggen alle antwoorden daar allang te wachten.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van het persoonlijke thema en verlangen kunnen diverse technieken worden toegepast.

LifeCoaching

Is gericht op inzicht verkrijgen en richting geven aan je persoonlijk leven. Met behulp van verschillende technieken: Focus, Voice Dialogue, Avatar, visualisatie, familieopstelling wordt ondersteund.

Paraconsult

Is gericht op het inzicht geven in actuele thema’s en vragen in je leven. Met behulp van kaartlegging en astrologische numerologie wordt een steuntje in de rug verkregen bij te nemen beslissingen.

Loopbaan coaching

Is gericht op bewustwording van je zakelijke overtuigingen, ontdekken van de persoonlijke drijfveren, persoonlijke visie en missie en het aanleren van vaardigheden. Door verschillende oefeningen en opdrachten ontstaat inzicht.