Bach Bloesem

Het is onmogelijk gedachten te stoppen, je kunt ze wel bevrijden.

Waarvoor helpt het?

Bach Bloesems helpen  bij stress, negativiteit, stemmingsstoornissen, uitputting, piekeren, overbezorgdheid, veranderingen en allerlei andere mentale thema’s.

Wat is het?

Bach Bloesems zijn remedies/ druppels gemaakt van planten/bloemen die werken op het gemoed van mensen. Zij ondersteunen de geest en halen ondergesneeuwde kwaliteiten en oorspronkelijke bedoelingen naar boven. Dr. Edward Bach ontdekte hoezeer gedachten en emoties een rol spelen bij het ontstaan van ziekten en hoezeer deze kunnen zorgen voor onevenwichtigheid en disharmonie. Bach bloesems brengen je weer dichter bij jezelf en in balans. Doordat zij een positieve energie impuls/ trillingsoverdracht geven.

Hoe werkt het?

Vanuit de gezondheidsmeting en/of door gesprek komen we er samen achter welke thema’s spelen en het welzijn belemmeren. Er wordt een individueel flesje op maat gemaakt met vloeistof(tinctuur) en de relevante remedies. Hiervan dient (minimaal) vier keer per dag, vier druppels onder de tong ingenomen te worden. In een vervolggesprek bespreken we de waarneembare veranderingen.