Behandelingen

Als je in een gat zit, stop met graven en ga op weg.

Bioresonantie

Een Bioresonantie behandeling helpt ziekmakers als bacteriën of virussen uitschakelen, hormonen en enzymen repareren, schimmels en parasieten verdwijnen, psychische trauma en stress verdrijven en weefsels en organen versterken. Bioresonantie verbetert het immuunsysteem en maakt het lichaam minder vatbaar voor ongunstige invloeden en aandoeningen. De Bioresonantie behandeling zet het lichaam aan tot herstel, waarbij zowel acute (bijvoorbeeld blaasontsteking) als chronische klachten (bijvoorbeeld artrose) kunnen worden behandeld. Meer weten wat het is en hoe het werkt?

Lees meer
Ontzuring en voeding

Ontzuring helpt onder andere veel huid- en gewrichtsaandoeningen op te lossen. Ook helpt het ontstekingen en migraine/hoofdpijn tegengaan en verlicht het menstruele- en overgangsklachten. Ontzuren is het creëren van de juiste pH- waarde in het lichaam. Een juiste pH zorgt voor een juiste celwerking en geeft meer energie. Altijd maar moe? Ontzuren helpt. Hierbij is voeding één van de drie bepalende onderdelen. Meer weten hoe en wat er nog meer een rol speelt?

Lees meer
Massages

Massage helpt met name bij stress, vermoeidheid, hoofdpijn, gewrichtsklachten, gebrekkige immuniteit en spijsverteringsklachten.Bij massage wordt manuele druk/trilling/beweging uitgeoefend op het lichaam, met of zonder olie. Massage heeft een gunstige invloed op onder meer het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Meer weten over welke massages mogelijk zijn?

Lees meer
Bach Bloesem

Bach Bloesems helpen bij stress, negativiteit, stemmingsstoornissen, uitputting, piekeren, overbezorgdheid, veranderingen en allerlei andere mentale thema’s. Bach Bloesems zijn remedies/ druppels gemaakt van planten/bloemen die werken op het gemoed van mensen. Meer weten over wat het is en hoe het werkt?

Lees meer
Schüssler celzout en Orthomoleculaire therapie

Aanvulling van mineralen helpt bij vele aandoeningen zoals gewrichtsklachten, vermoeidheid, hartkloppingen, huidaandoeningen, oedeem, astma, haaruitval, brokkel nagels, spijsverteringsklachten, allergieën enzovoorts. Celzouten van Schüssler zijn mineralen die zo verdund zijn, dat het functioneren van gezonde cellen niet verstoord wordt en aanwezige verstoringen toch opgelost worden. Weten welke mineralen jij tekort komt?

Lees meer
Coaching

Vele lichamelijke aandoeningen hebben een relatie met de manier van denken. Zo is het niet de eerste keer dat schouderklachten verdwijnen als afscheid genomen wordt van zorgen die op de schouders liggen. Coachen helpt eigen gedachten en keuzes te ordenen en op eigen waarheid te onderzoeken. Hierdoor kan energie weer vrij stromen en worden eventuele lichamelijke klachten verlicht. Weten welke vorm van coaching het beste bij jou past?

Lees meer